Meny Stäng

Om

en del av Höga Kusten

Höga Kusten Nord

— En del av Höga Kusten

Höga Kusten Nord är inte bara en plats, det är ett majestätiskt paradis fullt av färgsprakande upplevelser. Vi som bor här bär på en lång och historisk stolthet över vidsträckta gröna slättar, skimrande kusthöjder och välkomnande naturaktiviteter.

På den här hemsidan vill vi dela med oss av vår stolthet. Ta del av upplevelser, boende, vad gott det finns att äta och några av våra absoluta smultronställen. Varmt välkommen till Höga Kusten Nord.

Vi är en del av Höga Kusten. Destinationen bjuder in till en resa i tiden där man möts av en starkt kupedar kust som stiger upp ur Bottenhavet. Här finns de skogsklädda vidderna, de fiskrika sjöarna och älvarna, de röda klipporna av Nordingrågranit, havsfjärdarna och vikarna som skär in i landet.

Fysiska strapatser och emotionella upplevelser, fullt av naturliga upplevelser. Vår destiantion erbjuder aktiviteter som tillfredsställer såväl kropp som själ. Lär mer på www.hogakusten.com

Vilka är vi?

Vi som driver denna hemsida går under namnet GFG-BYGDSAM. GFG står för ”Grundsunda Framtidsgrupp” och BYGDSAM för ”Bygden i samverkan”. Vi är en samverkansförening mellan invånare i Grundsunda, företagare och Örnsköldsviks Kommun. Tillsammans arbetar vi för en stadig utveckling och framgång för hela vår bygd.

Vill du veta mer om vårt arbete? Klicka på knappen nedan!

Vi är en del av något större