Meny Stäng

Bo

hotell, camping, vandrarhem

Salusands Havsbad

En av Norrlands längsta sandstränder med finkornig sand

Salusands havsbad ligger vid E4, 45 kilometer norr om Örnsköldsvik, vid Saluåns utlopp. Sanddyner sträcker sig ned mot en kilometerlång sandstrand.Vid havsbadet finns camping med husvagnsparkering, stuguthyrning, kiosk med mera.

 

63°19’44.1″N 19°09’49.7″E

Bergön Stugby

Bergön Stugby är ett litet och personligt boende beläget vid havet  ca 3 mil utanför Örnsköldsvik. Stugbyn består av 8 stugor med en boyta om 50 m2. Varje stuga har 6 bäddar fördelat på tre sovrum och är fullt utrustade med eget kök samt dusch och wc. Samtliga stugor har en generös uteplats där du kan njuta av utsikten. Ett stenkast bort ligger sandstranden samt brygga som det går bra att förtöja vid om du kommer med båt. På området finns även en bastu som du kan boka kostnadsfritt samt en grillkåta. I anslutning till stugorna ligger även ett servicehus med en stor gemensam lokal. Gungor och klätterställning finns för de små.

63.316842, 19.013771

Gideågården

Ställplatser finns tillgängliga på Gideågården!

63°19’44.1″N 19°09’49.7″E

Hotell & Restaurang Björnen

På Hotell & Restaurang Björnen kan ni känna er som hemma. Vi siktar efter en enkel standard med prisvärda rum. Här kan du båda sova gott och äta gott. Vi serverar lunch och frukost i vår restaurang.

Vårt hotell ligger med gångavstånd från Metsä Board och kan med fördel vara ett bra boende för er som temporärt arbetar inne på fabriken.

Välkommen till vårt enkla hotell, med vår goda husmanskost på Björnen!

JK Enterprise

Välkommen till JK Enterprise. Vi erbjuder boende med övernattningsmöjligheter i Husum. Vi tillhandahåller rum, lägenheter, villor samt sovsalar. Fastigheterna ligger centralt belägna i Husum med gångavstånd till Husums Fabriker. Vi fokuserar på att tillhandahålla övernattningsmöjligheter för gästarbetare som arbetar på ortens industrier. Behöver just ert företag boende till arbetare är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss!

63.316842, 19.013771

Mosjön Camping

Mosjöns camping hittar du 18 km norr om Örnsköldsvik i ett naturskönt område alldeles intill Mosjön. Närheten till både Höga Kustens natur och en trevlig stadskärna gör att du ges möjlighet till båda delarna när du besöker oss.

Läget vid sjön ger fina möjligheter till bad och till att fiska inplanterad ädelfisk i Mosjön. Runt sjön finns även vindskydd och grillplatser dit man kan ta sig för en trevlig stund.

Vi erbjuder stugor av olika storlekar och standard för uthyrning. Våra husvagnsplatser har utsikt över det badvänliga vattnet i Mosjön. Hos oss finns butik där du kan inhandla de viktigaste förnödenheterna. Här finner du även en restaurang där du kan få dig enklare förtäring när semestrandet tagit ut sin rätt och hungern börjat göra sig påmind.

På campingområdet finns även en 9-håls minigolfbana där ni kan hålla familjemästerskap i vem som är den skickligaste puttaren.

63°11’29.9″N 19°01’08.2″E

Skeppsmalen

Ställplatser för husvagnar och husbilar. I servicehuset finns kök, Handikapptoa med dusch och en toalett och två duschar samt latrintömning för husbilar. Myntautomat för toaletter och duschar endast för 5-kronor.
Ställplatsen har plats för 6 husbilar med el samt ca. 10 platser utan el.
Det finns också 5 båtgästplatser i hamnen.

63°17’45.0″N 19°05’18.7″E

Stensättergård

Välkommen till vård gård som ligger naturskönt vid en sjö och nära skog. Lugn och avslappnande miljö. Egen stuga på gården med egen uteplats och grill. Vi har hästar, hundar och kattor på gården. Cyklar och båt utlånas. Möjlighet till ridning, fiske och bad.