Meny Stäng

Äta

café, restaurang

Bruksgodset

Om Bruksgodset

Bruksgodset är en plats som inbjuder till kreativitet, lust och nyskapande. Det gamla jordbruket som tidigare drevs som traditionell småskalig gård med sju kor och en häst av makarna Anna och Olle Nygren, där främst Anna verkade, har nu fått ge plats åt keramikverkstad, café, toppmodern konferenssal och en gemytlig matsal. Idag drivs den nya verksamheten vidare av den yngre generationen Nygren i hennes anda. Vi sätter stor vikt vid att alla som besöker Bruksgodset ska känna sig välkomna i vår genuina och trivsamma miljö och att de inspireras av vår entusiasm, engagemang och värme. Sommartid har vi sommarcafé öppet alla dagar, men vintertid har vi bara öppet för bokningar. Bruksgodset kan ni boka för en mängd olika arrangemang, så väl stora som små.

  • En trivsam middag med vännerna
  • Representation och avtackningsmiddagar
  • Dag- och kvällskurser
  • Konferenser

Under året så ordnar vi ett flertal återkommande arrangemang som har blivit väldigt uppskattade av våra gäster. Det är t ex stickcafé, quizkvällar, melodikryss och temasöndagar. Dessutom har vi större arrangemang som återkommer varje år vid ett eller flera tillfällen som vår genuina Julmarknad (3:e advent), adventsmys, familjedag på sommaren, bagageluckeloppis och vår triathlon tävling, Bruksgodset Tri-Challenge. På gården finns förutom vår vackra ladugård även andra fantastiska miljöer som ger inspiration till skapande och rofylldhet, t ex vårt stora vackra växthus, bagarstugan, en vacker utemiljö med diverse aktiviteter för barnen samt uppskattade djur som finns ute på sommaren.

Fiskevistet

Restaurangen frestar med marina läckerheter, naturligtvis kan du alltid äta surströmming. Restaurangen är placerad i natursköna området Skeppsmalen och Skagsudde. Ett omåttligt populärt ställe med en majestätisk fyr som blickar över stora öppna havet.

Restaurang Köksglädje

En trevlig restaurang som erbjuder det mesta en kan tänka sig inom husmanskost,grill, pizza, hamburgare med mera. Ligger i  centrala Husum. Se facebooksida för aktuella lunchmenyer.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093094491931&locale=sv_SE

Hembygdsgården Café

Sommarservering med BOA och smedjan på hembygdsområdet. Det kommer att hållas öppet från 24/6 och har öppet till 4/8. Öppettider 11.00-15.00

Tänk på att hålla avstånd och hygien! Varmt välkommen!

Hotell & Restaurang Björnen

På Hotell & Restaurang Björnen kan ni känna er som hemma. Vi siktar efter en enkel standard med prisvärda rum. Här kan du båda sova gott och äta gott. Vi serverar lunch och frukost i vår restaurang.

Vårt hotell ligger med gångavstånd från Metsä Board och kan med fördel vara ett bra boende för er som temporärt arbetar inne på fabriken.

Välkommen till vårt enkla hotell, med vår goda husmanskost på Björnen!

Mosjön Grill

Allt från husmanskost till pizza serveras sommartid. Efter ett dopp i Mosjön kan du njuta av god och vällagad mat på grillen. Varmt välkommen!

Puttom Restaurang

Vi är glada att kunna presentera Osman Filiz  som kommer att driva golfrestaurangen den här säsongen.

Från och med fredag 5 juni är restaurangen öppen för säsongen!
Dagens lunch serveras alla dagar 11-14.30

Restaurang Rio

Välkommen till vår mysiga restaurang i Husum. Vi är en familjevänlig restaurang som erbjuder alltifrån pizzor, sallader, à la carte och barnmenyn. Vi har även fullständiga rättigheter för våra kvällsgäster. 

Se facebooksida för mer information: https://www.facebook.com/p/Restaurang-Rio-100054669660348/?locale=sv_SE