Meny Stäng

Äta - Vinter

café, restaurang

Bruksgodset

Bruksgodset är en plats som inbjuder till kreativitet, lust och nyskapande. Det gamla jordbruket som tidigare drevs som traditionell småskalig gård med sju kor och en häst av makarna Anna och Olle Nygren, där främst Anna verkade, har nu fått ge plats åt keramikverkstad, café, toppmodern konferenssal och en gemytlig matsal. Idag drivs den nya verksamheten vidare av den yngre generationen Nygren i hennes anda. Vi sätter stor vikt vid att alla som besöker Bruksgodset ska känna sig välkomna i vår genuina och trivsamma miljö och att de inspireras av vår entusiasm, engagemang och värme. Sommartid har vi sommarcafé öppet alla dagar, men vintertid har vi bara öppet för bokningar. Bruksgodset kan ni boka för en mängd olika arrangemang, så väl stora som små.

Tre Kronor Pizzeria

En trevlig pizzeria som erbjuder det mesta en kan tänka sig inom grill, pizza, hamburgare och så vidare. Ligger i Husum.

Hotell & Restaurang BJörnen

På Hotell & Restaurang Björnen kan ni känna er som hemma. Vi siktar efter en enkel standard med prisvärda rum. Här kan du båda sova gott och äta gott. Vi serverar lunch och frukost i vår restaurang.

Vårt hotell ligger med gångavstånd från Metsä Board och kan med fördel vara ett bra boende för er som temporärt arbetar inne på fabriken.

Välkommen till vårt enkla hotell, med vår goda husmanskost på Björnen!

Mia's

Fikaservering, korvförsäljning, dryck, mjukglass och mycket mer. Varmt välkommen till ett fik på Husumtorget! 

Restaurang Rio

Välkommen till vår mysiga restaurang i Husum. Vi är en familjevänlig restaurang som erbjuder alltifrån pizzor, sallader, à la carte och barnmenyn. Vi har även fullständiga rättigheter för våra kvällsgäster.